30.11.10

valoilmiö



Työmatka-lomamatkaputki alkaa, siinä rytäkässä hujahtaa suurin osa joulukuusta. Taitaa jäädä joulukoristelut väliin tänäkin vuonna. Siskoni tytöt tästä askeettisesta faktasta kauhistuivat viime vuonna niin, että saimme kevättalvella lahjaksi itse tehtyjä koristeita. Täytynee edes ne kaivaa esiin!

28.11.10

lusikallinen




Pääsin hyvään vauhtiin mutta lusikat loppuivat kesken. Kirppareilta on yllättävän hankala löytää isoja sopuhintaisia vanhoja lusikoita, joita ei olisi hinkattu kiiltävän puhtaiksi eli toisin sanoen pilattu! Yksi satsi näitä meni jo, wanhaan satamaan loput.

Viikon biisillä pikkujoulukauteen.

27.11.10

Otos






Kotona pitäisi tehdä peliliikkeitä sisustelun suhteen. Hieman jämähtänyt tunnelma, jotain uutta ja kivaa pitäisi saada! Muutamia ideoita ja isompaa projektia muhimassa kunhan päästään ensi vuoden puolelle, loppuvuosi on buukattu täyteen. Sitä ennen vielä viimeiset myyjäisviritykset!

22.11.10

kortit ja muut




Ensimmäinen erä myyjäisiä takana, kivaa oli! Suurkiitos meillä asioineille! Loppukiri 2.0 otettava seuraavia varten.


Milla Riskun hahmot huutelivat tuossa pari viikkoa sitten Kiasman korttitelineessä. Samalla reissulla lisää hahmoja huuteli Kluuvin työmaa-aidassa, kattokaapa seuraavan kerran kun helsinkiläiset kävelette siitä ohi! Sorrun ostelemaan kortteja, vaikken koskaan lähetä sellaisia kellekään...

17.11.10

Loikkaus


Sain kunnian avata sanaisen arkkuni toisaallakin. 

15.11.10

Bling bling!





Kuvan koru- tms. rasia edustaa häröilyaskartelua, eli täysin linjasta poikkeavaa yksittäistä tekelettä. Toisaalta tällä määrittelyllä kaikki työmme ovat häröilyä... Otetaan sen kunniaksi viikon biisi.

14.11.10

Bzzzz





Tulihan se aurinko sieltä. Myyjäisvalmistelut alkaa olla loppusuoralla. Siskon innoittamana liikutaan myös ötökkämaailmassa. Päivittelin juttuja myös tänne.

12.11.10

Pimiää


Kahdeksasta neljään arkipäivisin työskentelevän ja alkeelliset kuvausvälineet ja -taidot omistavan blogistin blogiin on vaikea saada kuvamatskua näin kaamosaikaan. Työpaikkakaan ei varsinaisesti mikään design office ole, joten sieltä on turha havitella korvaavaa sisältöä. Näihin selittelyihin, näihin tunnelmiin, toivotaan valoisaa viikonloppua! 

6.11.10




Olen jo päättänyt, että kun myyjäisaskartelusesonki päättyy, pakkaan nämä kamat kaappiin, putsaan pöydän ja palaan juurille toisenlaisten käsitöiden pariin: ompelemista ja sen sellaista. Vakaana aikomuksena myös kutoa ensimmäinen villapaita ever. 

Viikon(lopun) biisi

3.11.10

Se aika vuodesta




Viikon biisillä edetään joulu- tai paremminkin syysvalojen loimotuksessa. Nämä valosarjatkin tuppaa olemaan kertakäyttötavaraa ja talven lopussa muutama onneton lamppu enää palaa. Tämä parin vuoden takainen on kestävämpää sorttia ja sähäkän kirkas, ei sellainen tunkkaisen keltainen. Muistaakseni citymarketista.